Натоварени празнични дни за пожарникарите в Плевен и региона

Животът

27-12-2018, 09:50

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

За периода от 21 декември до 27 декември са участвали в ликвидирането на 21 произшествия

За периода от 21 декември до 27 декември 2018 година служители от РДПБЗН - Плевен са участвали в ликвидирането на 21 произшествия. Оказали са технически помощи – отключване на входна врата на апартамент град Плевен на улица "Иван Вазов"; отстраняване на паднали дървета на пътя град Плевен – село Гривица, в град Славяново и в град Кнежа в местността "Маринов геран", съдействие на самокатастрофирал лек автомобил „Субару Легаси" и на самокатастрофирал лек автомобил на второстепен път село Победа – град Долна Митрополия. 

На 21 декември служители са погасили пожар в комин в град Плевен ж.к „Дружба“, а на 24 декември - в къща в град Летница. Нанесените щети са минимални.

Огнеборци погасяваха пожари в контейнери за отпадъци в Плевен на улица „Чаталджа“, на улица „Димитър Константинов“ и в ж.к „Сторгозия“, както и в град Белене на улица „България. 

Трима служители от РСПБЗН – Плевен потушиха пожар в сухи треви в плевенския квартал „Сторгозия“.

На 21 декември 2018 година в 22:38 часа в Оперативен център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в къща в Плевен на улица "Гена Димитрова". Предполагаемата причина за инцидента е строителна неизправност. В пламъците са унищожени покривна конструкция 40 кв.м; домашно имущество и техника. Опушени са стени в жилището с обща площ 20 кв.м. В пожарогасенето са участвали петима служители от РС ПБЗН – Плевен. Пострадали няма.

На 25 декември 2018 година в 04:51 часа при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил "Алфа Ромео 147", паркиран в Кнежа на улица „Вела Пеева“. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение. До пристигането на служителите от РСПБЗН – Кнежа са унищожени двигателен обсег и предно стъкло. Пострадали няма.

На 23 декември 2018 година в 23:50 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в град Славяново на улица "Асен Златаров". Предполагаемата причина за инцидента е строителна неизправност - греда в комин. Унищожени са бяла, черна и компютърна техника и каратаван – 5 кв.м. Пострадали няма. Пожарът е погасен от четирима служители на РС ПБЗН – Плевен.

На 25 декември неправилно ползване на отоплителни уреди предизвика пожар в къща в село Загражден. Сигнал за произшествието е постъпил в 13:10 часа. До пристигането на четиримата служители от РС ПБЗН – Гулянци са унищожени покривна конструкция 40 кв.м.; домашно имущество и дрехи. Пострадали няма.

На 26 декември 2018 година в 00:28 часа е съобщено за пожар в стопанска постройка – кухня в село Брест. Предполагаемата причина за инцидента е неправилно ползване на отоплителни уреди. Унищожени са покривна конструкция 60 кв.м. Пострадали хора няма. Пожарът е погасен от четирима служители на РС ПБЗН – Гулянци.