Бойко Борисов: Нека през 2019 година работим за надграждане на постигнатото - pleven.utre.bg

Бойко Борисов: Нека през 2019 година работим за надграждане на постигнатото

01 януари 2019, 11:45 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Бойко Борисов/Facebook

Вече сме доказали, че можем да бъдем лидер в Балканския регион, подчертава премиерът

"Измина една дълга година, изпълнена с много предизвикателства. За първи път България пое председателството на Съвета на ЕС. Доказахме, че можем да бъдем активни участници в дебатите за развитието на ЕС, миграцията, присъединяването на Западните Балкани към Съюза, че може да защитаваме националния си интерес по важни въпроси като правата на българските граждани във Великобритания след Брекзит“. Това написа във Фейсбук навръх Новата година премиерът Бойко Борисов.

Той е категоричен, че вече сме доказали, че можем да бъдем лидер в региона, водейки активни разговори със съседите ни за реализирането на съвместни проекти и развитието на всички държави на Балканите.

"През годината работихме активно и във вътрешен план. В сила влиза рекордно голям държавен бюджет с ръст на БВП, пенсии, заплати, като особено внимание отделяме на образованието и на хората в неравностойно положение. Нека през 2019 година заедно да работим за надграждане на постигнатото и да бъде по-добра за всички! Честита Нова Година!“, написа още министър-председателят.  Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета