Почина актьорът Иван Ласкин - pleven.utre.bg

Почина актьорът Иван Ласкин

06 януари 2019, 11:07 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Facebook

Той загуби битката за живот на 48-годишна възраст

Актьорът Иван Ласкин e починал тази сутрин на 48-годишна възраст. Той бе приет във ВМА на 28 декември 2018 г.

Ласкин има множество роли в театъра, снимал е в български и чужди филми, припомнят от btvnovinite.bg.

През 1986 г. детският сериал "Васко да гама от село Рупча" го превръща в най-популярното момче у нас. По-късно завършва ВИТИЗ. Помнят се ролите му и в сериали като „Хайка за вълци” и „Дунав мост”.

През последните години умът и острият му език имаха свой  „живот” в социалните мрежи –  коментарите му предизвикваха люти спорове и стотици споделяния.  

"Аз на устата си ключ нямам. Всичко, което мисля, излиза през челюстно-говорния ми апарат и смятам, че това се нарича почтеност”, казва Ласкин през октомври 2017 г.  в предаването "Преди обед" по bTV.

Ласкин умееше да описва любовта си – към дъщерите си и към Александра Сърчаджиева, и да говори публично за нея. "Всеки един изживян миг с това момиче за мен е щастие”, категоричен беше той в предаването "Търси се" по bTV през 2015 г.

Ласкин провокираше и с участията си в различни риалити формати.

През 2012 г. в телевизионен ефир сподели, че има проблеми с алкохола, а в последните си интервюта отклоняваше темата с чувство за хумор. „Аз съм един средноедър българин, който обича да пие вино с приятели”, бяха неговите думи в предаването „Преди обед”.

През последните години Ласкин казваше, че пише поеми и есета. Преди да ги събере в книга, на  48-годишна възраст загуби битката за живот.

Етикети
Иван Ласкин


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета