Проведе се спецоперация срещу нерегламентираната търговска дейност в Буковлък - pleven.utre.bg

Проведе се спецоперация срещу нерегламентираната търговска дейност в Буковлък

11 януари 2019, 09:00 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Предстои издаване на заповед от ТД НАП - офис Плевен за запечатване на двата търговски обекта

Вчера служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и специализирани полицйски сили при ОДМВР – Плевен съвместно със служители от Митническо бюро гр. Плевен, ТД НАП- Офис Плевен и инспекторат от община Плевен са провели специализирана операция за противодействие на нерегламентирана търговска дейност.

Около 10:15 часа са извършили проверки на два търговски обекти в село Буковлък. В първия обект, стопанисван от 32-годишен служители на Митническо бюро Плевен е съставен протокол и предстои съставяне на акт по ЗАДС за съхранението на 19 кутии с цигари без валиден български бандерол марка "Winston". Служители на ТД НАП са съставили един акт за извършване на нерегламентирана търговска дейност, без да има регистрация и налично фискално устройство.

В друг обект, представляван от 52-годишен, служители НАП са съставили един акт за извършване на нерегламентирана търговска дейност, без налично фискално устройство и КДФО. Предстои издаване на заповед от ТД НАП - офис Плевен за запечатване на двата търговски обекта.

Етикети
Буковлък


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета