Гласувайте за "Най-любим баскетболист на 2018 година" в играта Фен-Мениджър

Подкрепете баскетболистите на Спартак

На вниманието на всички баскетболни любители! Тази година отново Ви предоставяме уникалната възможност да изберете своя "Най-любим баскетболист на 2018 година". Гласувайте за своя фаворит на онлайн платформата"Фен-Мениждър".

Тазгодишното издание на играта ще бъде разделено на два етапа. Право на глас имат всички регистрирани потребители в играта на НБЛ Фен-Мениджър. В първата фаза всеки участник може да гласува за своя любимец, като напише неговото име и фамилия и отбора, за който се състезава. Крайният срок за първия етап от играта е до 20.01.2019 г.. След изтичането на отреденто време за гласуване, ще бъдат обявени имената на петимата баскетболисти получили най-много номинации. Вторият етап на играта започва с нов въпрос , в който ще можете да гласувате и да изберете един от тях. Крайният срок ще бъде до 10.02.2019 г.

Всички желаещи да участват в играта, могат да дадат своя вот тук: https://game.fan-manager.com/nbl/polls/258/koi-e-liubimiia-vi-basketbolist-ot-nbl/. 

Победителят в надпреварата ще получи специална награда, която ще му бъде връчена по време на "Вечерта на баскетбола" на 18.02.2019 г.