Деян Топалски преди SFC 7: Колкото по-трудно е нещо, толкова повече ме мотивира да се справя

Плевенчанинът прави всичко, което зависи от него да стъпи в клетката на 9 февруари за битката срещу Джейсън Радклиф

ММА боецът Деян Топалски е едно от главните лица в предстоящата бойна галавечер SFC 7: Avatars, която ще се проведе на 9-ти февруари в столичната зала "Универсиада".

В подготвителния период за битката му обаче, Деян трябва да се справя и с житейски битови проблеми. Паралелно с подготовката си той трябва да се справя с бюрокрацията на разследващи органи, които проверяват фирмата, на която той е управител, като част от разследване на заведение, на която тя е наемател, съобщава mma.bg.

Въпреки суматохата и хаоса, плевенчанинът остава целеустремен към завръщането си на ринга след няколкогодишно прекъсване заради контузия.

"Проблемите около мен не са никак за подценяване, но както се казва - животът е борба," сподели Деян. "Колкото повече се изкачвам по стълбичката нагоре, толкова повече завистта и злобата стават по-големи, но нямам оплаквания. Ще се справя и с това. Няма какво да ме спре да вървя напред и да се боря."

Въпреки стресовите ситуации, бойният атлет прави всичко, което зависи от него да стъпи в клетката на 9-ти февруари за битката срещу изключително опасния Джейсън Радклиф - боец с участия в престижните турнири Bellator и Cage Warriors.

"Продължавам да се боря и правя всичко което зависи от мен, за да дам на феновете си това което заслужават. Ще продължа да го правя докато има дори и най-малкия шанс да се преборя с капана, в който бях поставен. Никой не е застрахован от това да стане обект на разследване. Аз не съм извършил нищо нередно и съм убеден, че всичко ще се нареди и справедливостта ще възтържествува. На феновете си искам да кажа, че макар и в ограничени условия, продължавам да тренирам и да бъда винаги готов. Топалски никога няма да се откаже! Колкото по-трудно е нещо, толкова повече ме мотивира да се справя.", споделя той пред mma.bg.