Няколко сериозни пожара са гасили огнеборците през последните 3 дни

Няма пострадали

На 8 февруари служители от РСПБЗН-Плевен оказаха техническа помощ – почистване на пътното платно след ПТП в гр.Плевен на кръстовището на ул.„Сан Стафано” с бул.„Хр.Ботев”. Служители от УПБЗН-Долна Митрополия погасиха пожар в суха трева в землището на Долна Митрополия.

На 9 февруари служители от РСПБЗН-Плевен погасиха пожар в суха трева в землището на село Ясен, а техни колеги от  УПБЗН-Долна Митрополия погасиха пожар в суха трева в землището на Долна Митрополия. Огнеборци от РСПБЗН-Плевен локализираха пожар в контейнер за отпадъци в гр. Плевен ул.„Лозенград”.

На 9 февруари 2019 година в 14:19 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в апартамент в гр.Червен бряг, ул.„Александър Батенберг”. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. В жилището на пострадалата са унищожени домашно обзавеждане, техника и са опушени стени 300 кв.м. Пострадали няма. Пожарът е погасен от екип на РСПБЗН-Червен бряг.

На 10 февруари 2019 година служители от РСПБЗН-Плевен погасиха пожари в сухи треви в землищата на село Брестовец, гр.Славяново – втори стопански двор, град Тръстеник. Оказаха техническа помощ – изваждане на куче от шахта в индустриална зона на Червен бряг.

На 10 февруари по неустановени причини е възникнал пожар в къща в село Чомаковци. Сигнал за инцидента е постъпил в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен в 15:43 часа. Унищожени са имущество на 90 кв.м. и  покривна конструкция. Пострадали няма. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН-Червен бряг.