Невяна Владинова: Доволна съм от контролното, много харесвам новите си съчетания - pleven.utre.bg

Невяна Владинова: Доволна съм от контролното, много харесвам новите си съчетания

14 февруари 2019, 10:00 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    БФХГ, Анна Недкова

Плевенчанката заминава днес за Москва за първия си турнира от Гран при за сезона

Националката по художествена гимнастика Невяна Владинова заяви, че е доволна от показаното от нея на официалното контролно на националния отбор индивидуално жени. 

Плевенчанката спечели контролното, а днес заминава за Москва за първия си турнира от Гран при за сезона. Тя показа и новите си композиции - на обръч, бухалки и лента. Единствено топката е от миналата година.

"За новите съчетания музиките ги избрахме двете с Бранимира Маркова. Направихме ги заедно. Г-жа Стойнева също помагаше. Много си ги харесвам, но наистина са много сложни обаче. Много са навързани и малко е трудно, когато сбъркам нещо да продължа нататък. Постарах се днес това да направя, пропуснах някои неща, има още трудности, които мога да направя с уреда, но съм много доволна от контролното. Много харесвам новите си съчетания и си ги усещам мои", каза Владинова.

"Определено след силно контролно тръгвам по-спокойна за Москва. Надявам се, че там ще играя още по-силно, ще съм смела, ще направя всичко, което мога и се надявам, че ще ми се получат нещата. Не видяхте днес от мен някои майсторства с уреда, някои улавяния по-сложни, след грешките някои неща пропуснах, но като цяло мисля, че композициите успяха да се видят", добави гимнастичката.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета