Мургав апаш обира и тормози малчугани в Плевен

За това алармира във Фесйбук Виктор Илиев, чийто син е сред потърпевшите от издевателствата

14-годишен апаш от Плевен тормози свои връстници и по-малки деца. За това алармира във Фесйбук Виктор Илиев, чийто син е сред потърпевшите от издевателствата. Според него още много родители са възмутени от деянията на ромчето с прозвище Муки, което всявало ужас сред малчуганите. Илиев разказва, че неговият 12-годишен син Тони е тормозен още от миналата година, пише trafficnews.bg.

Муки го нападнал и му отнел часовника посред бял ден. Тогава бащата не подал сигнал в полицията, защото успял сам да намери ромчето и да вземе обратно откраднатия часовник. Въпреки, че родителят предупреждава, че при следващо провинение ще подаде жалба,  малкият апаш продължава с побоя и кражбите.

На 25 януари  насилникът срещнал Тони и негови приятели на спортна площадка и отново чрез заплахи отнел 10 лева от ученика. Ден по-късно изнудвачът среща децата отново, но този път иска двойно повече. Чрез заплахи отново успява да вземе парите.

"Вече не издържам, искам да ме остави на мира“, оплакал се синът на Виктор Илиев. Родителят обаче се съмнява, че полицията ще успее да се справи с наглия тийнейджър, който вече имал пет висящи дела.

"Не знам по какви причини, но Facebook изтри моята публикация за набезите на Муки. В коментарите имаше много родители, които споделиха, че и техните деца са имали проблеми с ромчето. Включително и кражби“ , разказа Илиев пред TrafficNews.bg.

"Синът ми и останалите деца дълго време са премълчавали за тормоза, защото не вярват,  че някой може да вразуми Муки. Щом на 14 години това момче вече има 5-6 висящи дела, мога само да предполагам какви ще ги върши на 19-20 години”,   коментира Илиев.