Мургав апаш обира и тормози малчугани в Плевен - pleven.utre.bg

Мургав апаш обира и тормози малчугани в Плевен

14 февруари 2019, 14:41 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

За това алармира във Фесйбук Виктор Илиев, чийто син е сред потърпевшите от издевателствата

14-годишен апаш от Плевен тормози свои връстници и по-малки деца. За това алармира във Фесйбук Виктор Илиев, чийто син е сред потърпевшите от издевателствата. Според него още много родители са възмутени от деянията на ромчето с прозвище Муки, което всявало ужас сред малчуганите. Илиев разказва, че неговият 12-годишен син Тони е тормозен още от миналата година, пише trafficnews.bg.

Муки го нападнал и му отнел часовника посред бял ден. Тогава бащата не подал сигнал в полицията, защото успял сам да намери ромчето и да вземе обратно откраднатия часовник. Въпреки, че родителят предупреждава, че при следващо провинение ще подаде жалба,  малкият апаш продължава с побоя и кражбите.

На 25 януари  насилникът срещнал Тони и негови приятели на спортна площадка и отново чрез заплахи отнел 10 лева от ученика. Ден по-късно изнудвачът среща децата отново, но този път иска двойно повече. Чрез заплахи отново успява да вземе парите.

"Вече не издържам, искам да ме остави на мира“, оплакал се синът на Виктор Илиев. Родителят обаче се съмнява, че полицията ще успее да се справи с наглия тийнейджър, който вече имал пет висящи дела.

"Не знам по какви причини, но Facebook изтри моята публикация за набезите на Муки. В коментарите имаше много родители, които споделиха, че и техните деца са имали проблеми с ромчето. Включително и кражби“ , разказа Илиев пред TrafficNews.bg.

"Синът ми и останалите деца дълго време са премълчавали за тормоза, защото не вярват,  че някой може да вразуми Муки. Щом на 14 години това момче вече има 5-6 висящи дела, мога само да предполагам какви ще ги върши на 19-20 години”,   коментира Илиев.Коментари (8)

Потребител
Ивайло Неофитов
Хитлер само той знае как да се оправи с тези НЕЩАСТНИЦИ!!!!
16 февруари, 15:27 ч.
Потребител
Малкия Мук
Владимиров и като му отвърне какво става? То ще иде в полицията и ще ги оправи за ксенофобия и расизъм! Не е онова време да ги биеш когато ти е кеф.
15 февруари, 20:51 ч.
Потребител
Скинар
Виновни са МВР че ги защитават мангалите !
10 години терор на ромското десетилетие .
Спрете и парите и помощите , и най вече правото да гласуват ! Да Живей Победата
15 февруари, 20:50 ч.
Потребител
Божи ангелов
Всяка ве4ер обикаля такситата пред ростов като даже се опитва да ги изнудва за пари
15 февруари, 17:53 ч.
Потребител
Mario Angelov Loveca na bejanc
само кажете къде ходи този сапун и отивам да го обработвам
15 февруари, 12:46 ч.
Потребител
Мале
Някой ако, ми се прави и да ме обира или някой, мой приятел! Ще му разбия физиономията!???????????????? де*ба циганина му ако.. Е по як ще го пребия със камани! ????????????????????
15 февруари, 11:28 ч.
Потребител
Root
Kade tozi muki dago vrazoma az negovoto mamince mrusno cigansko
15 февруари, 05:43 ч.
Потребител
Ivan Vladimirov
Какво време настана да се ходи в полицията за някакъв 14 годишен вместо да научите сина си да отвръща.
14 февруари, 20:51 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета