Натоварени почивни дни за служителите от районните служби на РДПБЗН-Плевен

Гасили са куп пожари и са оказали много технически помощи

На 22 февруари 2019 година огнеборци от районните служби на РДПБЗН-Плевен са гасили  пожар в отпадъци в град Плевен в индустриална зона до фирма „Яна”. Оказали са технически помощи – сваляне на котка от дърво в град Плевен на ул.„Сан Стефано”, отстраняване на паднала метална ограда върху пътното платно в град Плевен на ул.„Цанко Церковски”,  отстраняване на паднало дърво върху пътното платно на входа на с.Славовица, отстраняване на паднали дървета върху пътното платно в гр. Плевен, ул.„Вардар”, отстраняване на паднало дърво върху пътното платно на пътя с.Въбел – с.Любеново, отстраняване на паднало дърво върху пътното платно гр.Гулянци – с.Брест, и на пътя гр.Гулянци – с.Сомовит. Погасили са пожари в сухи треви в село Лепица,  с.Санадиново. Локализирали са пламъци в коминно тяло в обитаема къща в село Горна Митрополия.

На 23 февруари служители от РСПБЗН-Плевен и РСПБЗН-Левски са оказали технически помощ – отстраняване на паднало дърво в гр.Плевен ж.к.„Сторгозия” и в село Трънчовица.

На 23 февруари 2019 година в 16:00 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Фолксваген Голф” в гр.Плевен, ул.„Дойран”. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Унищожена е част от ел.инсталацията на автомобила. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН-Плевен.

На 24 февруари 2019 година служители на РДПБЗН-Плевен са гасили пожари в контейнери с отпадъци в гр.Плевен на улица „Хаджи Ангел” и  в гр.Червен бряг на улица „Отец Паисий”.

На 24 февруари 2019 година в 12:09 часа е съобщено за пожар в къща в град Искър. Предполагаемата причина за инцидента е строителна неизправност. Унищожено е 10 кв.м дюшеме и са опушени стени 200 кв.м. Пожарът е погасен от екип на РСПБЗН-Кнежа. Пострадали няма.