Невяна Владинова сред специалните гости на филмова премиера в Лондон

Плевенчанката ще преминe по червения килим на най-известното лондонско кино „Корзон Мейфеър“

Невяна Владинова ще бъде сред специалните гости, които ще преминат по червения килим на най-известното лондонско кино „Корзон Мейфеър“ за премиерата на дългоочаквания филм на „Дисни“ „Капитан Марвел“ на 27 февруари, съобщава beautyinsport.com.

Това ще бъде официалната премиера на лентата за Европа, чийто сюжет дълго време се пазеше в тайна.

Според информацията на премиерата ще присъстват Бри Ларсън, която играе главната роля, и номинираните за Оскар Анет Бенинг, Самюъл Джаксън и Джъд Лоу.

Неви, която в събота отпразнува своя 25-ти рожден ден, е получила специална покана от организаторите да бъде сред специалните гости и да мине по червения килим на бляскавата церемония заедно с холивудските величия.

Въпреки че сезонът в художествената гимнастика вече започна, ръководството и треньорският екип на родната федерация с радост позволи на Неви да пътува до Лондон. В английската столица нашето красиво момиче за пореден път ще бъде изключителна реклама не само за най-успешния ни спорт, а и за цяла България.

Невяна Владинова започна сезона с бронзов медал в Гран при на Москва, а следващото й състезание ще бъде в началото на месец март в Лисабон, където ще участва заедно с Катрин Тасева и Боряна Калейн.