Taзи вечер: Кметът на село Ясен и съпругата му са герои в шоуто "Смени жената" по bTV

Две щастливи семейства с коренно различен начин на живот ще разменят съпругите си, за да разкрият тайната на сполучливия брак

Две щастливи семейства с коренно различен начин на живот ще разменят съпругите си, за да разкрият тайната на сполучливия брак, във втори епизод на "Смени жената". В сряда вечер зрителите ще имат възможност да разберат различните рецепти за щастие на Вера и Светослав Велинови от София и семейството на Венислава Гарсия Караско и Йото Добрев от с. Ясен, Плевенско.

В едното мъжът и жената са неразделни и не могат да си представят живота един без друг, а в другото и двамата са убедени, че са се срещнали в най-подходящия момент. В световния риалити формат фамилиите ще имат възможност да разменят съпругите си за седмица и да представят ценностите в брака спрямо своите разбирания.

Семейството на Венислава и Йото, които са заедно само от 5 години, ще посрещнат в дома си съпругата на Светослав – Вера, които са заедно от 25 години. В първите няколко дни съпругите ще се сблъскат с начина на живот и режим на другото семейство, а след това ще имат възможност да наложат своите правила и рецепти за щастие и персоналната философия за живот в дома.

Сем. Велинови са заедно вече четвърт век и са неразделни. За тях ключът към щастието се крие в доверието. Те са типичното съвременно патриархално семейство, в което фамилията е с приоритет над всичко останало в живота. И двамата работят в сферата на застраховането и се радват на две големи дъщери. В дома им домакинските задължения се поемат изцяло от съпругата, която се е отдала на своето семейство, а последната дума винаги е на Светослав.

Венислава и Йото са семейство от 4 години. Зад гърба си Венислава има два брак, три големи деца и двама внуци, а през лятото с Йото очакват първородната си рожба. И двамата влагат голяма част от своето време в подкрепа на различни каузи. За тях тайната на щастливия брак е да избягваш рутината и да приемеш трудностите с усмивка. За разлика от сем. Велинови, домакинските задължения в дома им са изцяло поети от мъжа.

Зрителите ще могат да видят положителната гледна точка в различните предизвикателства и да оценят взаимоотношенията и в своето семейство.