Община Плевен осигурява целогодишно чували и ръкавици на желаещите да почистват - pleven.utre.bg

Община Плевен осигурява целогодишно чували и ръкавици на желаещите да почистват

11 март 2019, 16:16 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Община Плевен

За целта е необходимо гражданите да се обадят на тел. 064/ 881 336

Община Плевен осигурява безплатно ръкавици и чували за отпадъци на всички, които желаят да почистят междублоковите пространства в кварталите, в които живеят. За целта е необходимо гражданите да се обадят на тел. 064/ 881 336, за да заявят предварително нужните количества. Материалите се получават в 25 в сградата на Общината. След провеждане на акцията, отговарящата за съответния район почистваща фирма ще извозва боклука.

Нека управителите на етажната собственост да помислят за вариант в някой от почивните дни да организират желаещите да изчистят прилежащите площи, апелира кметът Георг Спартански. Той подчерта, че акциите за почистване за ден нямат ефект и за да е чисто, е нужно да се полагат периодични усилия. Затова и местната администрация ще подкрепи подобни инициативи на гражданите. Коментари (2)

Потребител
Коста Златарев
На есен ще почистим най-основно, почти до стерилост Кмета и цялата му общинска пасмина от алчни и нахални некадърници дето е на хранилка там. И тогава чувалите също ще бъдат безплатни. Тези дето ще извозят бюлетините де. Стига само църния му контингент от Славяново и Буковлък, където Зелоногорски им играеше кючеци за да го изберат за първия му мандат не затлачат отходната яма на кочината в която ни набутаха през есента на 1999 година та до днес.
12 март, 08:27 ч.
Потребител
66процента
За 66 процента увеличения на такса смет тия ръкавици и чували са стотинки в Креза
11 март, 19:22 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета