На благотворителен търг: Продават топки с автографи на тенис звезди в подкрепа на Сузи от Плевен

За животоспасяваща операция са необходими 25 000 евро - сума, която е непосилна за нея и семейството й

Благотворителен търг цели да помогне на малката Сузи от Плевен. Продават се топки с автографи на тенис звезди в подкрепа на шестокласничката от ОУ "Д-р Петър Берон".

Ето какво написаха от училището във Фейсбук:

"Обръщаме се към вас с молба. Молба за помощ и съпричастност, защото преди всичко сме хора, за които децата са нашата най-голяма радост!

Сузан Мехмедова е ученичка в 6 клас в ОУ „Д-р Петър Берон“ и за съжаление преди дни беше открит тумор в мозъка й. За животоспасяваща операция са необходими 25 000 евро - сума, която е непосилна за нея и семейството й.

На вашето внимание предлагаме на благотворителен търг две тенис топки, дарени на училището от Никол Ангелова, ученичка в 4А клас. Първата топка е с автограф на Григор Димитров от "Sofia Open" 2017, а втората топка е с автографи на Фернандо Вердаско, Андреас Сепи, Айсам-Ул-Хак Куреши, Димитър Кузманов, Сантяго Гонсалес и други тенис звезди, взели участие на "Sofia Open" 2019 г. Този от Вас, който дари най-много съпричастност и доброта, ще получи тенис топките лично от директора на училището на 25 март в сградата на ОУ „Д-р Петър Берон“. Предоставените средства ще са за операцията на Сузан.

Включете се в наддаването като напишете коментар! Наддавайте под този пост за тенис топките! 

Споделяйте публикацията, но правете наддаването само в този пост, защото само предложенията под тази публикация участват в търга!

Подкрепа може да окажете и на откритата банкова сметка: BG68UNCR70001523522750 BIC - UNCRBGSF Уни Кредит Булбанк

Молим всички приятели, родители и колеги да споделят поста ни, за да достигне до повече хора. БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!"