Проведе се сбор на командира на ВВУБ "Георги Бенковски" - pleven.utre.bg

Проведе се сбор на командира на ВВУБ "Георги Бенковски"

14 март 2019, 14:06 | plevenutre.bg
 • Снимка:
  ВВУБ "Георги Бенковски“

 • Снимка:
  ВВУБ "Георги Бенковски“

 • Снимка:
  ВВУБ "Георги Бенковски“

 • Снимка:
  ВВУБ "Георги Бенковски“

Гост на мероприятието бе Директорът на Регионална служба „Военна полиция” – полковник Чавдар Стефанов

Днес, 14.03.2019 год. се проведе сбор на командира на ВВУБ „Георги Бенковски” полковник Петър Банков. В него участваха: Началникът на щаба, заместник-командирите и офицери от основния команден състав на авиобазата. Гост на мероприятието бе Директорът на Регионална служба „Военна полиция” – полковник Чавдар Стефанов.

Дневният ред започна с обзорен доклад на полковник Ивайло Пешаков „Основни моменти от оперативния сбор на Командира на Военновъздушните сили”, състоял се на 6 и 7 март 2019 г. Полковник Петър Банков изнесе доклад на тема „Основни предизвикателства пред ВВУБ „Георги Бенковски” при поддръжка на техниката, инфраструктурата и окомплектоването с личен състав”. Последваха докладите на заместник-командирите, в които бяха представени предизвикателствата, способностите и готовността на съответните структури от формированието. 

В доклада си полковник Чавдар Стефанов акцентира на функциите на Регионална служба „Военна полиция” и организацията на пропусквателния режим в обекти на Министерство на отбраната и Българската армия.

В последвалата дискусия бяха поставени и обсъдени актуални проблеми, свързани с основната тема. Направени бяха съответните изводи и бяха начертани перспективите за по-нататъшно развитие. В заключение командирът обобщи: „Въпреки наличието на редица трудности и предизвикателства, постигнатите резултати в дейността на базата красноречиво доказват професионализма, усърдието и мотивацията на личния състав да постига заложените цели”.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета