Оценката на професионалното ръководство на МВР за дейността на ОДМВР – Плевен през 2018 г. е висока

Главен комисар Ивайло Иванов отбеляза добрите показатели на дирекцията

Днес, 22 март, се проведе годишният отчет-анализ за дейността на дирекцията в присъствието на главен секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов и заместник-директора на ГДБОП старши комисар Стефан Джолев. Гости бяха председателят на Общински съвет Плевен – г-н Мартин Митев, кметът на община Плевен г-н Георг Спартански, административните ръководители на Районна и Окръжна прокуратура, Административен съд – Плевен, Районен и Окръжен съд – Плевен. 

Оценката на професионалното ръководство на МВР за дейността на ОДМВР – Плевен през 2018 година е висока. Главен комисар Иванов открои създадената организация по линия на битовата престъпност, както по отношение на регистрираните престъпления, така и по отношение на повишената разкриваемост. Той отбеляза добрите показатели на ОДМВР-Плевен във връзка с противодействието на телефонните измами и специализираните операции с  установени и иззети стоки без заплатен акциз. 

Директорът на ОДМВР – Плевен старши комисар Красимир Начев сърдечно благодари на колегите за избора да работят в системата на МВР и да продължават да изпълняват своята мисия, въпреки всички трудности, които срещат. По думите му, когато трябва да бъде наложено върховенството на закона, няма малки и големи победи, защото всеки един случай касае човешка съдба, човешки живот.

Той пожела здраве, сили, професионални и лични успехи, смелост и упоритост в работата и занапред. Изрази убеденост, че и в бъдеще служителите от ОДМВР - Плевен ще защитават авторитета на Министерството на вътрешните работи, на обществото и законността.