Кола горя в Левски, къща се запали във Вълчитрън

Крими

22-03-2019, 13:06

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Трима са задържани за грабежа на 89-годишна баба във Вълчитрън

Причината и за двете произшествия е късо съединение

На 21 март в 17:16 часа в Оперативен център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в къща в село Вълчитрън. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение във вътрешно ел. табло. Унищожени са покривна конструкция – 60 кв.м. и 50 кв.м от сградата - разгърната площ. Пострадали няма. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН – Плевен.

На 21 март 2019 година в 17:53 часа при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Лада“, паркиран на улица „Райко Даскалов“ в град Левски. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение в ел. инсталация. Унищожен е двигателен отсек. Пламъците са погасени от екип на РС ПБЗН – Левски.

На 21 март 2019 година служители от РДПБЗН - Плевен гасиха пожари в сухи треви в град Кнежа,  град Пордим в местността "Чуките" и в землището на село Тодорово, село Горна Митрополия и село Гиген. Оказаха техническа помощ – отваряне на входната врата на апартамент в Плевен в ж.к. “Сторгозия“. Потушили са пожар в отпадъци в Плевен на улица "Д-р Г.М. Димитров".