Йосиф Панов - Пепелянката сред звездите в 42-рото издание на "MaxFight"

Боксовите двубои на "MaxFight 42" се организират от Детелин Далаклиев

Световният шампион по бокс от 2009 година Детелин Далаклиев представи предстоящите 2 боксови двубоя на турнира "MaxFight 42", който ще се проведе на 3 мач в хотел “Маринела” в София. 

Както вече писахме, 34-годишният плевенчанин Цветозар Илиев ще излезе в единия двубой, като негов противник ще бъде Григор Саруханян, който е 7 пъти шампион на България и като аматьор има над 250 мача е на професионалния ринг от 2009-та година. В кариерата си той има 5 победи. Добре познатото име у нас на Цветозар Ивалинов Илиев пък вече има 6 победи на професионалния ринг и значителен опит в Англия, където се готви и към този момент.

Менажирането на боксовите сблъсъци е поверено на световния ни шампион от Милано 2009-та година Детелин Далаклиев, за когото това е и дебют в тази му роля. Той разкри, че в другия двубой също ще видим плевенчанин.

“Боксовите двубои на "MaxFight 42" ще се проведат по 6 рунда. Те ще са рейтингови, не за титла. Във втората боксова среща ще излезе Йосиф Панов - Пепелянката. Неговият съперник засега ще го запазим, но съвсем скоро ще го обявим и него”, заяви Детелин Далаклиев в специално интервю пред Sportal TV.