Слави Трифонов: Моментът, в който дори си помислиш да посегнеш на жена е моментът, в който вече не си мъж - pleven.utre.bg

Слави Трифонов: Моментът, в който дори си помислиш да посегнеш на жена е моментът, в който вече не си мъж

27 март 2019, 15:09 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Слави Т. Трифонов/Facebook

Клипът на песента "Краят на света" се посвещава на всички жени, станали жертва на насилие

"Ако сте гледали нашия нов клип "Краят на света", на финала му сигурно сте забелязали едно посвещение. Клипът се посвещава на всички жени, станали жертва на насилие", написа Слави Трифонов на официалната си страница във Фейсбук. 

"Много пъти, когато са ми гостували чужденци – световноизвестни, особено мъже, аз с пълно основание съм им казвал, че в България се гордеем с красивите българки. Но не съм им казвал, че има нещо, от което трябва да се срамуваме. Само от 2018 г. до днес в България след домашно насилие са убити 39 жени, а 28 жени са пострадали тежко. Само от началото на тази година жертвите са 6", посочва Трифонов.

"Защо, бе хора? Защо? Толкова е страшно това да обичаш една жена, да живееш с нея, тя да ти роди деца, и вместо да се грижиш за тази жена като за цвете, като за муза, като за смисъла на твоя живот, ти да я убиеш. Повлияни от тази страшна статистика, ние решихме да посветим този клип и тази песен на борбата с насилието срещу жени. Просто исках да го знаете", завършва популярният шоумен.Коментари (1)

Потребител
Иван иванов
Ти понеже си женен и знаеш как стават нещата!Палячо пей за нещо което разбираш!
28 март, 18:18 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета