Десетки пожари в сухи треви гасиха огнеборците

Крими

01-04-2019, 10:09

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

На 29 март огнеборци от районните служби при РДПБЗН – Плевен са гасили пожари в сухи треви и нискостеблена растителност в областта – в Плевен ж.к „Дружба“ и парк Кайлъка, село Буковлък, село Ралево, село Радомирци, село Шияково, село Крушовене. Погасили са пламъци в Плевен в източна индустриална зона и в град Белене на улица  "Апостол Високов".
Оказали са една техническа помощ – отстраняване на опасно дърво в село Ясен на околовръстен път.

На 30 март служители от РДПБЗН – Плевен са гасили пожари в сухи треви село Крушовица, град Пордим, село Ясен, село Къшин, град Белене, село Телиш, както и в отпадъци в град Плевен на улица "Рудозем" , в град Левски на улица "Захари Стоянов" и в град Кнежа на улица "Хаджи Димитър". Оказали са техническа помощ -  измиване на пътното платно след ПТП в град Левски на улица "Александър Стамболийски".

На 31 март служители от РДПБЗН – Плевен са потушили пожари в сухи треви в землището на село Гривица, град Белене, град Червен бряг, град Никопол, град Долна Митрополия в гробищен парк, село Крета, село Ленково. Потушили са пожари в контейнери и отпадъци в  град Плевен на улица "Ал. Стамболийски",  бул. "Георги Кочев" и улица "Княз Борис I",  в град Левски на улица  "Цар Симеон" и  лесопарк "Шаварна".