Продължава благотворителният търг в подкрепа на Сузи, предлагат нови тенис артикули

Това информират от ОУ "Д-р Петър Берон" - Плевен

Продължава благотворителният търг в подкрепа на Сузан Мехмедова от VI а клас на ОУ "Д-р Петър Берон" - Плевен.

"Отново имате възможност да наддавате за уникални тенис артикули, а всички събрани средства ще бъдат дарени в помощ на Сузи. Нашите приятели от "София Оупън" ни предоставиха тенис ракетата на украинеца Сергей Стаховски, който побеждава Роджър Федерер в мач от втория кръг на "Уимбълдън" през 2013 година. Това е ракетата, подписана от него в паметния за тенисиста мач. При нас е и тенис топката, с която е играл в турнира през 2019 г. Стефано Циципас с негов автограф върху нея. Предоставяме и картички с автографи на Григор Димитров, Давид Гофен и Даниил Медведев. Който би желал да ги притежава може да участва в благотворителния търг като предложи конкретна цена или наддава под снимката на артикула! Благодарим!", споделят от училището на своята фейсбук страница.

Припомняме, че от проведените до момента търгове с тенис артикули бяха събрани 1500 лева.

От дарителски кутии в подкрепа на Сузи пък към момента има 2500 лева.

Както вече писахме 25 000 евро са необходими за операцията на Сузан Мехмедова. Сума, с която семейството й не разполага.

Сузи е шестокласничка в ОУ "Д-р Петър Берон" - Плевен и е диагностицирана с тумор в главата. Налага се да бъде оперирана в клиника в Турция, като освен 25 000 евро за интервeнцията, са нужни и допълнителни средства за транспорт, легализация на документи и др.

Банковата сметка за събиране на средства е:

BG68UNCR7000 1523 5227 50

BIC UNCRBGSF

УниКредит Булбанк

Сузан Севджанова Мехмедова