Деян Топалски преди битката за европейската титла: Ще дам най-доброто от себе си

На 20 април в зала "Арена Армеец" плевенчанинът ще се изправи срещу Ахмед Крънич

Известният български ММА боец Деян Топалски ще бъде част от второто издание на професионалните бойни гала вечери по кикбокс и муай тай SENSHI. На 20 април в зала "Арена Армеец" 11-кратният ни републикански шампион по кикбокс ще се изправи срещу Ахмед Крънич от Босна и Херцеговина в среща за Европейската титла на WAKO PRO.

Пред камерата на Bulgaria ON AIR Топалски разказа как протича подготовката му. Според него са нужни около 2-3 месеца за една добра подготовка. През този период ключов фактор са лишенията. Трябва да ограничиш алкохола и вредните храни.

"Аз най-трудно се лишавам от сладко", призна спортистът.

По думите му формулата за успех се крие в раздаване. Трябва да се върви само в една посока и тя е нагоре.

"Истинската битка е между психиката на двамата опоненти", категоричен беше Топалски.

Той допълни, че кикбоксът е един изключително разнообразен спорт. В него всичко зависи от това срещу кого се изправяш. Трябва да си проучил добре съперника, за да постигнеш победа.

За предстоящата битка ММА боецът посочи, че не се притеснява, а се вълнува.

Той коментира и нашумялата тема за целувката между Кобрата и Джени Суши, като изрази мнение, че може би боксьорът не е бил прав, но на момента е направил нещо, което му се е сторило интересно. По думите му, въпреки оформилия се скандал, тази реакция на Пулев впоследствие ще му донесе само позитиви.