Плевенчанката Лина Роскин променя всичко в новия сезон на "Следвай ме" - pleven.utre.bg

Плевенчанката Лина Роскин променя всичко в новия сезон на "Следвай ме"

03 април 2019, 13:15 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    "Следвай ме"

Тийн сериалът е с над 15 милиона гледания на всички платформи

Моделът и актриса от Плевен Лина Роскин, позната от ролята на харизматичната влогърка София, ще се завърне с гръм и трясък в каста на новия, дългоочакван пети сезон на тийн драмата "Следвай ме". Интригата в един от най-успешните български тийн уеб сериали с над 15 милиона гледания на всички платформи ще се заплете още повече от 15 април във Vbox7.

След интригуващия финал на четвърти сезон на "Следвай ме", София отново ще се появи в старото си училище, след като заминава с баща си в Испания в търсене на нов живот. Там обаче нещата за нея не се развиват както е очаквала и не успява да се впише в тамошната обстановка. Точно по тази причина титулярката в първите два сезона на уеб сериала е готова на всичко никога повече да не попадне в ситуация на губеща и непопулярна. София ще докаже на всички, че няма пълно щастие и играта едва сега започва!

Как ще приемат останалите завръщането на един от най-противоречивите герои и на какво ще бъде готова влогърката, за да си върне статуса на най-известното момиче в училище? Големи дози драма, любов, предателства, приятелства и истинска буря от емоции очакват героите в петия сезон на "Следвай ме".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета