Отборът по стрелба на ОДМВР – Плевен отново с най-точен мерник - pleven.utre.bg

Отборът по стрелба на ОДМВР – Плевен отново с най-точен мерник

10 април 2019, 17:35 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ОДМВР-Плевен

С високи резултати за първото място се пребори отборът на ОДМВР – Плевен в комплексното класиране

На 9 април и на 10 април в Плевен се проведе традиционният турнир по стрелба с пистолет в памет на Величко Величков. Майсторството си на стрелбището показаха 20 отбора от различни структурни подразделения на МВР.  

С високи резултати за първото място се пребори отборът на ОДМВР – Плевен в комплексното класиране, Академия на МВР е на второ място, а ОДМВР – Пазарджик е на трето. 

Отборът на ОДМВР – Пазарджик при жените е на първо място. Стрелците от СОБТ са първи в надпреварата при мъжете. Индивидуално при дамите, с най-добро представяне е Мария Ботева, а при мъжете Динко Терзийски от СОБТ.

Финалът на съревнованието направи заместник директорът на Областна дирекция на МВР в Плевен, който връчи на победителите медали, купи и грамоти. „Изказвам благодарност на организаторите, които доказаха и този път висок професионализъм. Пожелавам на всички участници достойно представяне и на бъдещи състезания. Очакваме Ви отново в Плевен и на други спортни инициативи! Пожелавам през годината здраве, оптимизъм, воля за победа и реализация и бъдещи спортни успехи!“, каза в заключителното си слово директорът. Турнирът се провежда за 25-та поредна година в Плевен.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета