Ученици от Общоградското общежитие в Плевен гласят Великденско шоу с Иван Звездев - pleven.utre.bg

Ученици от Общоградското общежитие в Плевен гласят Великденско шоу с Иван Звездев

18 април 2019, 08:50 | plevenutre.bg

По време на спектакъла три отбора ще покажат своите умения

Иван Звездев ще бъде гост на Великденско шоу – спектакъл, организирано от Общоградско средношколско общежитие Плевен, съобщи директора Веселка Лилова.

В аванс директорката сподели, че за тайните и вкусовете на българският козунак ще ни разкаже Иван Звездев по време на събитието, което ще се проведе днес от 12:00 часа пред сладкарница „Хензел и Гретел“, етаж 3 на Панорама МОЛ. Благодаря за подкрепата на сладкарница „Хензел и Гретел“, както и на Панорама МОЛ за партньорството.

По време на спектакъла три отбора ще покажат своите умения в декорирането, боядисването на яйца и приготвянето на вкусен козунак под зоркия поглед на много учители и специалният гост Иван Звездев. Приготвените козунаци и декорираните яйца ще бъсат дарени на ученици с нисък социален статус. Събитието е отворено за всички жители и гости на Плевен, като публиката ще има възможност чрез аплодисментите си да определи и най добрият отбор. За лябителите на българската кухня всеки ще може да закупи книгата „150 любими рецепти“ на Иван Звездев лично с афтограф.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета