В плевенската болница почина мъж, пребит с бухалка от криминално проявения си внук - pleven.utre.bg

В плевенската болница почина мъж, пребит с бухалка от криминално проявения си внук

27 април 2019, 10:40 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Случаят вече е преобразуван в убийство

59-годишният мъж от от врачанското с. Крива Бара, който беше пребит с бухалка от внука си, е починал и досъдебното производство по случая вече е за убийство, съобщава 24chasa.bg.

Битовият скандал се разиграл вечерта на 13 април т. г. Тогава криминално проявеният и осъждан 18-годишен Александър се е скарал с дядо си Любомир. При разправията внукът нанесъл два удара с дървена бухалка в областта на главата на дядо си. От побоя 59-годишният мъж изпадна в кома, заради счупен череп и с кръвоизлив в мозъка. На 25 април той е починал в Университетска болница в Плевен и случаят вече е преобразуван в убийство.

Младежът е стар познайник на полицията. На 20 юни миналата година той беше задържан при акция на полицията в Козлодуй, като беше установено, че е засадил и отглеждал канабис в двора на баба си и дядо си в с. Крива бара. Тогава бяха изкоренени 43 стръка с канабис, всеки с дължина около два метра, като беше иззет и плик с готова продукция. Иззетото количество беше с общо тегло над килограм и половина и на обща стойност 6 429 лв. Тогава все още непълнолетният Александър сключи споразумение с прокуратурата и беше осъден на пробация за срок от шест месеца. Сега обаче ще бъде обвиняем за убийство.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета