Брутална градушка удари в Плевенско (Снимки) - pleven.utre.bg

Брутална градушка удари в Плевенско (Снимки)

06 май 2019, 14:32 | plevenutre.bg

"Българене не помни такава градушка", проплакаха хората

Изключително силна градушка е ударила плевенското село Българене в празничния 6 май. В Одърне и Каменец положението също е било тежко. За това алармираха жители на селата в социалните мрежи.

Снимка от официалната страница на Българене във Фейсбук показва напълно покрит с ледени парчета двор. Доказателство за опустошителната сила, с която бедствието е ударило Българене, е и коментарът под снимката - "Просто ни уби...!!!".

Във фейсбук групата "Забелязано в Плевен" са публикувани още кадри, като от коментарите става ясно, че стихията е продължила около 15 минути.

"Българене не помни такава градушка! Всичко уби. Няма да има реколта тази година. Жалко за толкова труд", проплакаха хората.Коментари (1)

Потребител
руми
Библията, Откровение 16:21 - И едър град, тежък около един талант, падаше от небето върху човеците; и човеците похулиха Бога поради язвата от града, защото язвата от него беше твърде голяма." ...1 талант тежи = 34,2 кг тежината му се увеличава с падането от височината....и....????...А това все още ПРЕДСТОИ...⚠️⚠️⚠️
Редактирайте
06 май, 22:56 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета