Среща-дискусия с д-р Милен Врабевски организират в Плевен - pleven.utre.bg

Среща-дискусия с д-р Милен Врабевски организират в Плевен

08 май 2019, 07:01 | plevenutre.bg

Тя ще мине под надслов "Психология на успеха"

Среща-дискусия "Психология на успеха" с д-р Милен Врабевски организират от сдружение "Рицари без броня". Събитието ще се проведе днес от 18,00 часа в зала "Плевен" на Областна администрация.

Д-р Милен Врабевски е притежател на почетния приз „Апостол на българщината“, който се присъжда на личности с особени заслуги за съхранениетo и развитието на българската историческа и културна памет и опазване на националната ни идентичност. Той е първият носител на званието „Будител на годината“. Избран от публиката заради активната му работа за утвърждаване на националното чувство сред най-младите, борбата с демографската криза, реинтеграцията на българите от диаспората и за социализацията на културно-историческото ни наследство.Д-р Врабевски е един от най-успешните български иноватори, предприемачи и лидери на мнение в наши дни, воден от мотото, че най-добрият начин да предскажеш бъдещото е да го създадеш сам. Той е собственик и изпълнителен директор на найголямата научно-изследователска организация в Югоизточна Европа, Comac Medicalи основател на Фондация „Българска памет“.

Д-р Врабевски постави България на картата на 'Хоризонт 2020'със своя свръхиновативен проект, който получи Печат за високи постижения (Seal of Excellence)от Европейската комисия, нареждайки компанията му сред „Шампионите на растежа“ в Европа. Министерството на образованието и науката връчи награда „Питагор“ на Comac Medicalза най-голям обем инвестиции в сферата на научните изследвания. През 2018 г. д-р Врабевски бе поканен и като основен лектор на Срещата на министрите на ЕС.

Д-р Милен Врабевски е член на Глобалната инициатива на Бил Клинтън и е лауреат на престижната награда „Европейски гражданин на годината“ за своя изключителен принос към разпространението и утвърждаването на европейските ценности и на мултикултурния диалог чрез инициативи за интеграция, социализация и европейска перспектива на младите хора в България, Източното партньорство и Западните Балкани.

Фондацията му реализира инициативи за съхранение на българското културно и историческо наследство.Тя подкрепя програми, свързани с иновации в образованието, кариерното развитие на младите хора, реинтеграцията на българската историческа диаспора и борбата с демографската криза в България.

Европейският гражданин на годината е стратегически инвеститор в системата на българското образование и притежава частна детска градина и иновативно училище, обявено за „Училище посланик на Европейския парламент“.

Д-р Милен Врабевски е композитор, музикален продуцент и благотворител, който притежава продуцентска къща и звукозаписни студиа –Intelligent Music. Той работи с едни от най-големите световни рок звезди по свои авторски музикални проекти.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета