Тази вечер: "Как ще ни стигнат американците?“ - шоуто на ансамбъл "Българе" и приятели в Летния театър

Организиран е обратен транспорт след спектакъла

Премиерно представяне на нов сценичен проект, ко-продукция на Национален фолклорен ансамбъл "Българе" и Национална импресарска мрежа предстои пред плевенчани в края на юни. "Как ще ни стигнат американците?" ще гостува на сцената на Летния театър - Кайлъка тази вечер от 20.30 часа. Организиран е обратен транспорт след спектакъла, а събитието е под патронажа на областния управител. 

Интригуващото музикално-танцово шоу представлява околосветско пътешествие и е завладяваща феерия от емблематичните музика, песни и танци на много страни - България, Турция, Гърция, Италия, Франция, Англия, САЩ и Русия. Наред с основния участник - ансамбъл "Българе", на плевенска сцена Национална импресарска мрежа ще изведе едни от своите най-атрактивни артисти певци: триото тенори "Уникалните гласове", прекрасните сопрани от трио "Ле контессе“, дуета Крис и Велин, взривил церемонията при откриването на Европредседателството ни, славея на Родопите Албена Вескова, виртуозния гайдар Веселин Кузмов, майстора на шотланската гайда Росен Росенов, бузукаря Даниел Стефанов и още популярни изпълнители.

Билетите за премиерата на "Как ще ни стигнат американците?" в Плевен на цени от 12, 15, 20 и 25 лева могат да бъдат закупени в Билетния център на НЧ "Съгласие" и на телефони 0887 445264 и 064 800843.