С равенство завърши приятелскaта футболна среща ГЕРБ – ЕНП в Плевен

Събитието уважиха народният представител Владислав Николов и общинският ръководител на ГЕРБ – Плевен Петя Василева

С резултат 4:4 завърши приятелската футболна среща между отборите на ГЕРБ и ЕНП днес. Мачът се игра на „Балона” и събра привърженици на дясната идея от Плевен. Събитието уважиха народният представител Владислав Николов и общинският ръководител на ГЕРБ – Плевен Петя Василева.

"Очаквано мачът завърши наравно. Все па ГЕРБ и ЕНП са един отбор в Европа. Отбор, който единствен може да води държавите членки по възходящ път на икономическо развитие”, коментира след срещата Николов. Народният представител от ГЕРБ поздрави участниците от двата отбора за отдадеността на терена и изрази надежда със същите енергия и хъс хората да излязат да гласуват с номер 12 и на изборите на 26-ти май.

"Европейският парламент обединява много и различни политически играчи на терена на общото бъдеще, сигурност и развитие. Това бе и символичното послание на този футболен мач – Европа е двигателят, ресурсът, който изгражда силни държави, обединени в здрав съюз. Този съюз, подчинен на отговорности и единство, е мястото където България ще продължи своя път на обществено-социален и икономически растеж, граден последователно вече трети кабинет с премиер Бойко Борисов”, каза общинският ръководител на ГЕРБ – Плевен Петя Василева.