Юношата на Спартак 1919 Красимир Тодоров се завърна от престоя си в Евертън

Отзивите са добри

Юношата на Спартак 1919 (Плевен) Красимир Тодоров бе поканен на едноседмичен престой в школата на "карамелите" през изминалата седмица. Десятката на "гладиаторите" тренира цяла седмица с клуба от Ливърпул, като по време на престоя си нямаше мачове, в които да се изяви.
Отзивите от него са добри, а още няколко клуба от различни страни проявиха интерес към Красимир по време на визитата, псоочват от плевенския тим.

"Красимир е един от най-изявените таланти не само в нашата школа, но и в страната. Интерес към него има от много клубове, но най-важното на този етап е да проверим състоянието му спрямо топ играчите в тази възраст на европейско ниво. Неофициално, като обратна връзка от Евертън, отзивите за изявите му са добри, но това не означава, че със сигурност ще продължи развитието си там. Нашата цел е да намерим най-подходящото място за него, където той да пасне най-добре и да се чувства най-добре.  Гордеем се много с него. Неговото желание за развитие и възможността да се развива оптимално при нас, ни карат да вярваме, че ще успее да реализира потенциала си на по-високо ниво.", коментира Радостин Александров.