В Плевен ще се проведе празничен концерт "Не бързай, детство" с песните на Божидар Чапанов

Вход свободен

Община Плевен, НЧ "Цветан Спасов 1959" и Фамилия Чапанови канят на празничен концерт под надслов "Не бързай, детство". В събитието, което ще се проведе тази вечер в зала "Катя Попова" от 18,00ч., ще звучат авторски песни на Божидар Чапанов. С участието на Фамилия Чапанови и приятели. Проявата е под патронажа на кмета Георг Спартански.

"Концертът е подготвен изцяло с авторски песни на Божидар Чапанов, за да си спомним за него - учителя по физика и математика, а също за твореца певец и композитор. Божидар обедини професията и призванието си в множество детски песни, училищни и родолюбиви химни, накратко създаде песни за всички възрасти", отбелязват организаторите.

В концерта "Не бързай, детство" ще участват група "Звездички" от ДГ "Кокиче", деца от предучилищна група към ОУ "Д-р Петър Берон", танцови двойки от школата по спортни танци „Зорая“ при читалище „Христо Ботев“, вокална група при НУ „Патриарх Евтимий“, вокална група „Ботевци пеят" от НУ „Христо Ботев“, индивидуални изпълнители от ДГ "Снежанка", от ОУ"Отец Паисий", от СОУ"Стоян Заимов", от Държавна Финансова Стопанска гимназия "Интелект", от СОУ "Христо Ботев" (гр. Славяново), от НМА "Пр. Панчо Владигеров", от медицински заведения. 

Вход свободен!