Плевенската банда "Абсолют" забива на мото събора в "Кайлъка" - pleven.utre.bg

Плевенската банда "Абсолют" забива на мото събора в "Кайлъка"

01 юни 2019, 08:24 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Absolute

Мотосрещата, организирана от "Огнени сенки", се провежда на Мечата поляна

Традиционно срещата - събор, организирана от "Огнени сенки", се провежда на Мечата поляна в "Кайлъка" от 31 май до 2 юни.

За първи път тази година ще има и скоростни отсечки на писта Долна Митрополия - всички любители на моторните спортове, високите скорости и екстремни преживявания, са добре дошли днес от 12,00 ч. Скоростната отсечка ще е в три класа - 600сс, 1000сс, атрактивно каране, за ентусиастите атрактивен клас - чопъри. За най-бързите ще има осигурен награден фонд. По случай Деня на детето за всички малки гости входът е свободен, като те ще имат възможността да усетят тръпката от моторите и при желание да се повозят. 

Плевенската траш метъл група "Абсолют" пък ще предложи неповторимо шоу на живо в съботната вечер. Музикантите в състав Тихомир Георгиев — китара, Емил Цветков — бас, Здравко Цветков — барабани и Айдън Исмаилов — вокали, ще представят част от песните в албума "Me(n)tal Disorders", както и други обичани парчета, с които да вдигнат още повече градуса на събора.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета