Играч на Спартак 1919 с повторна покана от Нотингам Форест! - pleven.utre.bg

Играч на Спартак 1919 с повторна покана от Нотингам Форест!

10 юни 2019, 07:02 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Спартак 1919

Теодор получава възможността да отиде отново, за да затвърди доброто си представяне на Острова

Играчът на Спартак 1919 (Плевен), Теодор Георгиев, получи одобрение от главния скаут и мениджъра на Академията на Форест за повторен престой! Теодор, заедно със своя съотборник, Станислав Петков, бяха поканени от Нотингам за едноседмичен престой през май в Академията им, където имаха възможност да изиграят няколко мача, в които и двамата оставиха отлични впечатления. Теодор отбеляза 3 гола и направи няколко асистенции, Станислав също се отчете с попадение и асистенция.

Впечатленията и от двамата бяха много позитивни, а месец по-късно, Теодор получава възможността да отиде отново, за да затвърди доброто си представяне на Острова.

Теодор е и национал на България за възрастта си, като вече има 2 мача за страната си.

"Водим преговори с Форест, като комуникацията между нас е напълно отворена и много позитивна. Отношенията ни с тях тепърва ще се развиват. Впечатленията и от двамата са отлични, но са сходен тип играчи, което наложи на Форест да вземат решение да поканят отново само един от двамата, което пак е огромен успех! Тео е изключителен играч - притежава изумителен интелект за възрастта си, първото му докосване е безупречно, а работната му етика, отношението и професионализма му са на топ ниво - точно каквото се опитваме да изградим у нашите играчи и каквото, разбира се, се цени високо, особено от западноевропейските школи.

Нашата цел е да даваме път на най-изявените таланти навън, за да могат да продължат развитието си, а Тео е играч, който заслужава тази възможност и има качествата и потенциала да успее да се наложи зад граница. Работим усилено в тази посока и вярвам, че ще се случат нещата по възможно най-добрия начин.  Отношенията ни с Нотингам тепърва ще се развиват - след Тео и Станислав, още играчи ще поемат в тази посока или към други клубове, както се случи с Красимир и поканата за него от Евертън.  Очаква ни вълнуващо лято с още уникални възможности за нашите играчи от Спартак 1919, за които смятаме, че е дошъл момента да се изявят навън.", коментира директора на школата, Радостин Александров.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета