Кражба на ток засякоха при проверка в плевенско село - pleven.utre.bg

Кражба на ток засякоха при проверка в плевенско село

15 юни 2019, 07:08 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Уведомен е дежурен прокурор при РП - Червен бряг

На 13 юни в 13.55 часа в Ракита при проверка в имота на 33-годишен е констатирано неправомерно присъединяване към ел. разпределителната мрежа на селото. Местопроизшествието е посетено от екип на РУ Червен бряг. При огледа са установени ел. проводник, със  сечение 2х16 кв.мм. усукан с дължина 41 метра и мостов кабел, с дължина 35 метра, монтирани от стълба на улицата до къщата, с което са създадени условия за не отчитане на потребената електрическа енергия. Монтираният проводник е иззет.

Уведомен е дежурен прокурор при РП - Червен бряг. Образувано е  досъдебно производство за престъпление по чл.234 „в“, ал. 1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.Коментари (1)

Потребител
Гост
А инкасаторите дето надписват сметките и ни крадат кой ще провери. Никой не обръща внимание. Майка ми е сляпа,аз работя в друг град. Прибирам се на 10 дни, за по два дни. Децата и носят храна, тя печка, не включва,абсолютно никакви уреди. Само хладилник. И плаща ме 186 лв ток. Засичам си цифрите на електромера. И като платя, ги сравнявам. Представяте ли си какво несъответствие. Така са ги надули, че тези пари за поне 4,5 месеца. Сега за май, е същото пак. Времето е топло. И пак толкова.
15 юни, 08:29 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета