Гран при "Принцеса на България" и покани за няколко фестивала получи талантливата Стефани от Плевен - pleven.utre.bg

Гран при "Принцеса на България" и покани за няколко фестивала получи талантливата Стефани от Плевен

24 юни 2019, 17:14 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    НЧ "Съгласие 1869" - Плевен

11-годишната красавица впечатли журито в 8-ия международен конкурс World Festival - Prince & Princess of the World 2019

Гран при "Принцеса на България" и покани за няколко фестивала получи талантливото ни и красиво алрекинче Стефани Славчева. 11-годишната красавица впечатли журито в 8-ия международен конкурс World Festival - Prince & Princess of the World 2019, който се проведе в Албена, информират от НЧ "Съгласие 1869" - Плевен. Част от фестивала беше и конкурс за звезди, където журито оценяваше таланта на красавиците. Освен че е пяла, на състезанието за таланти Стефани е танцувала и балет. Така печели златен медал и най-голямото отличие - Гран при за цялостното си представяне.

Освен лента, корона и медали, Стефи е получила покана за още конкурси в Латвия, Чехия и Анталия, както и предложения за изяви на многобройните й таланти, които не се изчерпват само с пеенето. Тя танцува балет, свири на пиано, обича да рисува. В натоварения си график вмества английския, отличничка е и в училище.

Стефи пее от почти три години във вокална група „Арлекино” при Народно читалище "Съгласие 1869" - Плевен. Преди това няма никакъв опит. С вокалния си педагог Анелиия Дечева, обаче, успяват да постигнат чудеса за това кратко време. Наградите валят една след друга. Още в първия си конкурс, на който се явява почти на шега, печели специалната награда.

В семейството няма музиканти, но пък изцяло подкрепят талантите на Стефи. Засега тя е убедена, че бъдещето й е в пеенето. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета