Детелин Далаклиев организира боксовите срещи в Max Fight 43 - pleven.utre.bg

Детелин Далаклиев организира боксовите срещи в Max Fight 43

27 юни 2019, 08:48 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ММС, архив

Всичките боксьори, които ще играят, са били национали по бокс, преминали при професионалистите

Детелин Далаклиев е отговорникът за организирането на боксовите срещи в турнирите на Max Fight. В Max Fight 42 станахме свидетели на няколко сериозни боксови сблъсъка, които неколкократно изправиха зрителите на крака.

"Имаше много голям интерес. Публиката и всички в боксовите среди останаха доволни благодарение на това, че боксьорите се развиват," сподели Детелин за MMA.BG. "Бокс, ММА и К1 в едно събитие и на мен доста ми хареса. Всички са доволни."

Концепцията за следващия турнир Max Fight 43, който ще се проведе на 5-ти юли в Bedroom Beach край морето е същата - ще има ММА битки, кикбокс двубои, както и две боксови срещи.

"Всичките боксьори, които ще играят, са били национали по бокс,  преминали при професионалистите. Очакваме доста заряд", посочи Далаклиев.

Боксовите битки в бойната галавечер Max Fight 43 са двубоите между Григор Саруханян vs Таяр Мехмед и Милен Паунове срещу Младен Манев.

Григор вече се закани на опонента си, че ще бъде изложен пред своя публика край Бургас.

Боксьорите в тежка категория Манев и Паунов вече имат една среща зад гърба си и това ще бъде реванш.

Билетите за „MAX FIGHT 43” вече са пуснати в продажба. Тел. за резервации: 0888860666, 0894222470, на място в клуб „Bedroom“ и спортен център „MAX FIGHT GYM“ в Слънчев бряг, както и в мрежата на „Евентим“.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета