"Кошмари в кухнята": Шеф Манчев на ръба на нервна криза заради семейство от Плевен

Само след половин година управление на бизнес вече им се налага да потърсят помощ от шоуто

Шеф Манчев се озова на ръба на нервна криза, а причината е последният за сезона епизод на предаването "Кошмари в кухнята". При посещението си в Пловдив кулинарният гуру остана гладен, с опънати нерви и постави ултиматум на собствениците, които се оказаха плевенчани.

Манчев се озова в ресторант и дюнер в Града под тепетата. Собственици са семейството Павел, Боян и тяхната майка - Таня, които напуснали града на Панорамата, за да търсят щастие и реализация.

Бизнесът им в Пловдив започва с желанието на Боян да отвори своя собствена дюнерджийница, защото вече е натрупал петгодишен опит в правенето на дюнери. Помещението, което намира, се отдава под наем заедно с ресторант в същата кооперация и така почти на шега семейството се заема и с двата обекта. Въпреки че тримата нямат познания и опит в ресторантьорския бизнес, движат всичко сами - Павел е сервитьор и барман, Боян прави дюнери, а майка им е готвач. Само след половин година управление вече им се налага да потърсят помощ от "Кошмари в кухнята".

Епизодът може да видите ТУК