"Кошмари в кухнята": Шеф Манчев на ръба на нервна криза заради семейство от Плевен - pleven.utre.bg

"Кошмари в кухнята": Шеф Манчев на ръба на нервна криза заради семейство от Плевен

28 юни 2019, 10:34 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Нова тв, кадър

Само след половин година управление на бизнес вече им се налага да потърсят помощ от шоуто

Шеф Манчев се озова на ръба на нервна криза, а причината е последният за сезона епизод на предаването "Кошмари в кухнята". При посещението си в Пловдив кулинарният гуру остана гладен, с опънати нерви и постави ултиматум на собствениците, които се оказаха плевенчани.

Манчев се озова в ресторант и дюнер в Града под тепетата. Собственици са семейството Павел, Боян и тяхната майка - Таня, които напуснали града на Панорамата, за да търсят щастие и реализация.

Бизнесът им в Пловдив започва с желанието на Боян да отвори своя собствена дюнерджийница, защото вече е натрупал петгодишен опит в правенето на дюнери. Помещението, което намира, се отдава под наем заедно с ресторант в същата кооперация и така почти на шега семейството се заема и с двата обекта. Въпреки че тримата нямат познания и опит в ресторантьорския бизнес, движат всичко сами - Павел е сервитьор и барман, Боян прави дюнери, а майка им е готвач. Само след половин година управление вече им се налага да потърсят помощ от "Кошмари в кухнята".

Епизодът може да видите ТУККоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета