Слави Трифонов - кмет на Плевен

В шоуто се шегуват: Слави - кмет, Борис Солтарийски - председател на Общинския съвет

В петъчното издание на "Шоуто на Слави" Иво Сиромахов влезе в ролята на Веселин Марешки, който заяви през седмицата, че ще се бори за кмет на София. Лидерът на ВОЛЯ каза, че очаква интересна битка, тъй като по негова информация се очаквало Слави Трифонов, Мая Манолова и Волен Сидеров също да атакуват градоначалническото място.

Това провокира сценаристите на Трифонов да измислят забавен скеч, с който да осмеят темата и намесването на името на плевенския шоумен.

"Като не искаш София, защо не се кандидатираш за кмет на Плевен? Ти там си икона, там си обожествен! Даже може да сложиш за девиз на града своя личен девиз - дъртее, но не старее. Така ще намериш и работа за екипа, след като шоуто ви свърши. Борис Солтарийски ще го сложиш за шеф на общинския съвет. Проф. Илия Илиев ще го сложиш главен финансов експерт на общината, защото там има много мед да капе. А Лилия Стефанова ще я сложиш за шеф на млечната кухня", гласеше част от забавния текст на скеча с участието на Веселин Марешки/Иво Сиромахов.