Спецоперация се проведе в Бъркач, затварят две заведения

Участвали са служители на РУ-Долни Дъбник, съвместно със служители на ТД на НАП-Плевен, ОБДХ-Плевен и община-Д.Дъбник

На 3 юли за времето от 17.30 часа до 20.30 часа в село Бъркач е проведена специализирана операция от служители на РУ-Долни Дъбник, съвместно със служители на ТД на НАП-Плевен, ОБДХ-Плевен и община-Д.Дъбник.

Извършена е проверка на търговски обект кафе-аперитив. Съставен е акт от служители на ТД на НАП по чл.7, ал.1 от Наредба Н-18/2006 година на МФ. Поставено е съобщение за "запечатване на обект" на основание чл. 186 от ЗДДС и предстои запечатване за срок до един месец. От служители на ОБДХ е съставен акт по чл.12, ал.4 от Закона за храните и предстои издаване на заповед за спиране на експлоатацията на обекта.

При извършена проверка на търговски обект - ресторант е съставен е акт от служители на ТД на НАП по чл.7, ал.1 от наредба Н-18/2006 година на МФ. Поставено е съобщение за "запечатване на обект" на основание чл.186 от ЗДДС и предстои запечатване на обекта за срок до един месец. От служители на ОБДХ е съставен акт по чл.12, ал.4 от Закона за храните и предстои издаване на заповед за спиране на експлоатацията на заведението.