Ивет Горанова: Мечтите нямат граници, всичко е възможно (Видео) - pleven.utre.bg

Ивет Горанова: Мечтите нямат граници, всичко е възможно (Видео)

07 юли 2019, 11:06 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Нова тв, кадър

Голямото желание и упоритостта, която полагам във всяка тренировка, това ме е направило шампион, сподели тя пред Нова тв

Едно момиче, което прослави българския спорт. Ивет Горанова спечели златен медал в категория до 55 килограма на дисциплината "кумите" в турнира по карате на Европейските игри в Беларус. Тя е само на 19, но вече спокойно може да бъде обявена за най-добрата каратистка в България, разказаха в репортаж на "Събуди се" по Нова тв.

"Тези Европейски игри са точно като Олимпиада, но за Европа. Всички се готвят много за това състезание, на него участват само Топ 8. Мечтите нямат граници, на 19 години съм. Играх народни танци преди да се заема с карате. Голямото желание и упоритостта, която полагам във всяка тренировка, това ме е направило шампион. Много мразех да губя. Ако се случеше – побеснявах. Не съм се научила да губя все още. След среща, задължително - рев. Дори сега си рева на състезание”, каза Горанова пред камерата на "Събуди се".

Каратето заема важно място в живота ѝ, защото я изгражда не само като личност, но я и мотивира да дава най-доброто от себе си, за да носи успехи на страната ни.

"Имам над 200 медала. Повечето са закачени на стената, последните ги прибирам в кутия. Когато има контузия, си викам, че значи съм във форма. На едно състезание в Турция ми счупиха носа", разказа още тя.

Повече гледайте във видеотоКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета