Бойко Борисов с остри думи за Плевен

"Трябва да направим радикални промени там, където губим", заяви премиерът по време на днешното национално събрание на ГЕРБ

"Говорих ви за сини и червени лампи, не ме разбрахте. И в Пловдив не ме разбра един човек, и тези с къщите за гости. Няма да има милост за никого, избраха ни, защото давахме справедливост. Сега трябва да е същото“. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на днешното национално събрание на ГЕРБ.

"Предстоят кметски избори. Много добре събранията да си проверят хората. Ще ви окажем помощ от Изпълнителната и Етичната комисия. Да се правят срещи с обществеността. Да чуем какво искат. Помнете думата "справедливост", дали не сме станали много "лъскави", "номенклатура". Има успели доказани хора, които искат да участват, но местният "феодал" не го допуска – вижда конкуренция", каза Борисов.

Той посочи Плевен като лош пример.

"Трябва да направим радикални промени там, където губим. Един Плевен. Воден цикъл, заедно с Долна Митрополия, военно училище възстановихме, магистрала сега правим до Плевен... И само защото няколко човека са се възприели като тартори, не само нямаме успехи, там ни се смеят. При толкова направени от нас неща за града - площади, какво ли не... Там трябва да се отреже из основи", заяви премиерът.