Пламен Гетов за положението на Спартак: Нямаме си стадион, ще играем в Ловеч - pleven.utre.bg

Пламен Гетов за положението на Спартак: Нямаме си стадион, ще играем в Ловеч

07 юли 2019, 20:07 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg, архив

Ще ни е много трудно, сподели легендата на плевенския футбол

Великият Пламен Гетов гостува в предаването „Код Спорт“ по ТВ+, където разкри какво се случва около футболния Спартак, който след броени дни ще стартира участието си във Втора лига.

"Притеснено ми е. Вече сме в професионалния футбол, а не са много добри нещата при нас – нямаме си стадион, ще играем в Ловеч. Нямаме нови качествени и по-скъпи футболисти, които да решават мачове. Ще ни е много трудно", сподели Гетов. 

"Това, което се случва последните 10-15 години, никога не е било в Плевен. Помощ от никъде, развали се школата, почти няма деца. Излязоха на мода модерните школи, които са в Ловеч и Разград. Всички деца бягат там, където са подсигурени храна, спане и няма такси. Като прибавим и „болните“ родители, които искат децата им да стават футболисти… Нямаме терени, тренировъчната база е занемарена. Не сме построили едно игрище в последните 20 години", каза Гетов.

А по повод предстоящите чествания за 100 години организиран футбол в Плевен маестрото на фауловете заяви: "Правим някаква организация, но не можем да кажем точно на коя дата ще бъде нашето тържество. Искаме да е по-свободен премиерът Бойко Борисов, а и да поканим всички, които заслужават да присъстват на този празник."

По думите на Пламен Гетов се планира мач на славните ветерани, в който участие трябва да вземе и Христо Стоичков. Коментари (3)

Потребител
фен
Млъкни кукумявке луда!Гетов е Велик......благодарение на него и Спартак е велик!
08 юли, 15:42 ч.
Потребител
Elena petrova
Da vyrne borchovete si na cql Pleven Getov i jena mu. Profukaha si parite po hazart vsichki znaqt. Nqma dva po edin.
07 юли, 20:47 ч.
Потребител
Гетов измамника
Тази мърша дължи пари на целия град. Почва схемите с тотото в спартак. Затова си взе и Бислимов
08 юли, 23:23 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета