Васил Шопов: Плевен е футболен град и публиката заслужаваше малко усилия да се оправи стадиона - pleven.utre.bg

Васил Шопов: Плевен е футболен град и публиката заслужаваше малко усилия да се оправи стадиона

12 юли 2019, 15:19 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ЦСКА 1948

Спартак е на сърцето ми, но излизам за победа с екипа на ЦСКА, сподели халфът

Един от най-търсените футболисти на родния пазар – плевенчанинът Васил Шопов, избра ЦСКА 1948. Халфът се обвърза дългосрочно с "армейците". 

"Имах доста предложения от нас и от чужбина, но избрах ЦСКА, защото хората от клуба бяха най-настоятелни и харесах високите им цели. Играл съм и в Трета лига, и във Втора Лига, така че това не е проблем за мен. Втора лига може да не е толкова качествена като футбол, но е доста трудна, дори по-трудна. В елита е пълно с отбори, които нямат особени цели“, сподели Шопов.

"Познавам повечето момчета, така че лесно ще се адаптирам. Присъствието на земляци като Дени Александров и Ники Христов безспорно ще помогне“, добави още Шопов, който разтрогна контракта с елитния Ботев.

"Благодаря на хората в Пловдив. Имах хубави моменти, имах и лоши. Оставам с добри чувства“, добави той.

Халфът е юноша на Спартак Плевен и с особен заряд очаква първото гостуване за сезона. "Жалко, че мачът е в Ловеч. Плевен е футболен град и публиката заслужаваше малко усилия да се оправи стадиона и Спартак да играе у дома. Спартак е на сърцето ми, но излизам за победа с екипа на ЦСКА“, добави още Васил Шопов.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета