Двама плевенчани се сдърпаха с полицаи, арестуваха ги - pleven.utre.bg

Двама плевенчани се сдърпаха с полицаи, арестуваха ги

17 юли 2019, 09:01 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

След доклад на случая в Районна прокуратура – Плевен е образувано досъдебно производство

В Плевен за оказване на съпротива срещу орган на властта при изпълнение на служебни задължения са задържани 35-годишен и 62-годишен.

Служители от Второ РУ – Плевен предприели проверката в нощта на 15 юли 2019 година срещу 16 юли 2019 година. Около 00:00 часа в ж.к. "Мара Денчева" в областния град е спрян лек автомобил "Рено". Водачът на автомобила не предоставил документи за самоличност и направил опит да осуети проверката. Полицаите са предприели действия по задържането му, но мъжът оказал съпротива при опита им да поставят белезници на ръцете му. От "Рено"-то излязъл спътникът му и задърпал назад един от служителите на реда. Двамата нарушители са задържани и е установена самоличността им – плевенчани на 35 години и 62-години.

Те са задържани с полицейски заповеди за срок до 24 часа по Закона за МВР. След доклад на случая в Районна прокуратура – Плевен е образувано досъдебно производство по чл. 270, ал.1 от НК. Работата по цялостното изясняване на фактите и обстоятелствата продължава разследващ полицайКоментари (1)

Потребител
Брежев
Това да не е г-Н Вожда ??? ????????????☝????☝????☝????
18 юли, 00:24 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета