Васил Шопов: Пазя само хубави спомени от родния ми Спартак

ЦСКА потегли днес на обяд за Троян, където ще отседне преди мача със Спартак (Плевен)

ЦСКА потегли днес на обяд за Троян, където ще отседне преди мача със Спартак (Плевен). Тази вечер армейците ще тренират в планинския град. Припомняме, срещата от Втори кръг е утре (27 юли) от 20,00 ч. на стадиона в Ловеч.

Червените определено показаха настроение на тръгване от НСА. Проблеми няма, отново аут са трайно контузените Михаел Орачев и Борис Тютюков.

"Пазя само хубави спомени от родния ми Спартак, въпреки че не бяха добри времена за клуба като цяло“, каза новото попълнение Васил Шопов. "Имам много приятели и добри отношения с публиката на Спартак, така че очаквам нормално посрещане. Съперникът още се напасва и се надявам да използваме това, като победим".

Халфът дебютира с голов пас срещу Локо София и вече се очерта страховито дуо с Тони Гущеров. "Показахме доста добри неща в първия кръг, видяха се и пропуски. Дано продължи възходящата тенденция. ЦСКА има отличен колектив и новите попълнения ще се впишем бързо. Аз лично ще навлизам в по-добра форма, тъй като не проведох пълноценна подготовка“, сподели Шопов.