На благотворителен концерт в Плевен ще се събират средства за лечението на пожарникар

Събитието е под патронажа на началника на кабинета на министъра на вътрешните работи

В Плевен ще се проведе благотворителен концерт в помощ на Тихомир Димитров Кръстев – старши пожарникар в СД на СДПБЗН. Началото е от 19 часа тази вечер в Летен театър „Кайлъка“. Организатор е МВР – Плевен по предложение на директора на СДПБЗН. Благотворителният концерт е под патронажа на началника на кабинета на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов. 

В концерта участие ще вземат Стефани Славчева, Марина Бадева, Дани Георгиев, Рая Желева, Никол Николаева, Стелиян Цветанов, Ива Цветанова, фолклорен ансамбъл „Мизия“, вокална група „Росна китка“и Школа по спортни танци „Зорая“.

На събитието средствата ще се събират в кутии за дарения, които ще бъдат предоставени на разположение в Летния театър. 

Дарени средства могат да бъдат превеждани по откритата банкова сметка:

Банка ДСК
IBAN: BG 39 STSA 9300 0021 0804 95
Тихомир Димитров Кръстев

Тихомир Димитров Кръстев е постъпил на работа в системата на МВР през 1981 година. В кариерното си развитие е заемал длъжностите старши пожарникар, командир на отделение, командир на екип - като в различните степени е преназначаван. Награждаван е многократно – „Отличник на МВР – 1986“, „Писмена похвала за постигнати високи резултати и конкретен личен принос при изпълнение на служебните си задължения“ – 2016 година. Повишаван е в длъжности и звания. Преди година след заболяване от амиотрофична склероза старши пожарникар Тихомир Кръстев започва да губи сили. Той се нуждае от подкрепа. Лечението е скъпо и семейството няма да успее да се справи само. 
„Да направим добро!“ Заедно….!!!