Канят наши предприемачи на бизнес среща в руския град Перм

Делегацията ще бъде приета на ниво правителство на Пермския край и кметство на град Перм

 Българо-руската търговско-промишлена палата по покана и със съдействието на Пермската търговско-промишлена палата организират бизнес посещение на Пермския край (Русия). То ще се осъществи в периода от 30 септември до 04 октомври 2019 г. Целта на деловата мисия е да разшири бизнес контактите с компании от един от най-големите индустриални региони на Русия – Пермския край, чрез двустранни срещи и преговори. Делегацията ще бъде приета на ниво правителство на Пермския край и кметство на град Перм.

За участие в делегацията са поканени собственици и мениджъри на компании от България, заинтересовани от развитие на своя бизнес в партньорство с руските си колеги. В Пермския край работят предприятия от всички сектори на икономиката: енергетика, нефтогазова промишленост, химическа промишленост, дърводобивна и дървообработваща промишленост. Иновативни разработки се правят в областта на машиностроенето, химическата промишленост, ИТ, потребителските стоки, производството на мебели, ресторантьорството, туризма и др. Пермският малък и среден бизнес активно търсят нови контакти за сътрудничество.

Повече подробности за посещението, организацията, програмата и лица за контакт са публикувани на: https://www.brcci.net/home/news/215-perm1-mission