Равенство и загуба срещу Етър за Спартак 1919

Това бяха първи контроли за U14 и U13 на ФК Спартак 1919 от началото на подготовката

Играха се 2 контролни срещи в село Леденик, до Велико Търново. Набор 2006 завърши наравно 3:3 с "Етър", а 2007 отстъпи с 5:0, съобщават от Спартак 1919.

Първо играха по-малките, за които това е първи мач в този състав. До този момент отборът имаше няколко учебни игри помежду си, но това е първа контролна среща за набор 2007 на Спартак 1919. Тимът на Етър владееше повече топката в началото и бързо стигна до попадение във вратата на "гладиаторите". Плевенчани добиха увереност по-късно в мача и изравниха играта, но разликата в резултата вече бе нараснала.

При набор 2006 нещата бяха по-различни. Срещата започна ударно за Спартак. Няколко положения пред вратата на Етър, като след поредното създадено, дебютен гол при 2006 отбеляза Димитър Николов със страхотен прехвърлящ удар от около 30м. След две груби грешки в отбрана се стигна до обрат в резултата. Етър успя да вкара и трети гол след почивката. В средата на второто полувреме, Мартин Ганчев върна едно попадение след страхотна атака. Минути по-късно и Валентин Недялков се разписа, за да изравни резултата. До края на мача можеше да се стигне и до пълен обрат, но липса на съобразителност попречи това да се случи.

Това бяха първи контроли за U14 и U13 на ФК Спартак 1919 от началото на подготовката.
За 2007 тепърва предстои натрупването на опит, с което несъмнено ще дойде и увереността.