Дрифтове и опасно шофиране късно вечер стряскат жителите на плевенския квартал "Мара Денчева" - pleven.utre.bg

Дрифтове и опасно шофиране късно вечер стряскат жителите на плевенския квартал "Мара Денчева"

12 август 2019, 11:46 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    pixabay

Читателски сигнал за непрестанни автогонки

Читател на Plevenutre.bg ни сигнализира за непрестанни автогонки в района на квартал "Мара Денчева". Всяка вечер нагли шофьори, по всяка вероятност тийнейджъри, се събират в близост до училище "Йордан Йовков", за да дрифтят, като по този начин не само събуждат всички живущи в района, но и създават предпоставки за инцидент.

"Пълно безумие! Всяка вечер ръмжене на двигатели, пилене на гуми с пълна мощност, въртене с колите... После правят обиколки на квартала със страшна скорост - събуждат ни и изобщо не им пука, че нарушават спокойствието ни и че могат да наранят себе си или някой друг. Къде е полицията? Постоянно подаваме сигнали и никакъв ефект", пише нашият читател, надявайки се някой да направи нещо по въпроса.

По думите му сигналите до полицията не дават резултат, но нарушителите могат да бъдат установени много лесно чрез камерите за видеонаблюдение в града.Коментари (1)

Потребител
Пламен от Радиала
Те малко ще карат, попринцип тези "автомобили" работят 2 дни, търкат "гуми' и после по 1 седмица добри циганина и компания ги правят, я оцелее я не щ. Не се притеснявайте, само това им е останало щ, една хвърлена гарнитура, 2 пробити калника и наливане на чешмяна вода в радиатора, и днеска ако се премоли за 6 лв газ и да си покаже немитите, жълти зъби пред гсджето, това ще е. Стълбове много, драги живущи на Мара Денчева.
13 август, 16:21 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета